ΣΑΡΚΩΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΕΙΛΗ ,ΠΩΣ ;

ΣΑΡΚΩΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΕΙΛΗ ,ΠΩΣ ;

Εσείς όπως και όλες οι γυναίκες αναζητάτε το δυνατόν περισσότερη θηλυκότητα και ομορφιά , Η Θηλυκότητα που προσδίδουν τα σαρκώδη χείλη είναι ακαταμάχητη , ενώ τα λεπτά χείλη δίνουν την εντύπωση αυστηρότητας και αποφασιστικότητας , πράγμα αντίθετο με την θηλυκότητα της  γυναίκας .

Πρώτα από όλα πρέπει να περιγράψουμε ποιο είναι το όμορφο και συμμετρικό  σχήμα των χειλών ,

  1. το άνω χείλος αποτελείται από τρία μέρη , ένα κυκλικό στο κέντρο και δυο περιφερικά που λεπταίνουν και σταδιακά σβήνουν μέχρι την γωνία του στόματος
  2. Το κάτω χείλος αποτελείται από δυο μέρη που λεπταίνουν και σταδιακά σβήνουν μέχρι την γωνία του στόματος .

Αν  θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερο όγκο στα χείλη , έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δυο μεθόδων , το πρώτο είναι η έγχυση υαλουργικού οξέως και το δεύτερο είναι η τοποθέτηση μόνιμης μαλακής σιλικόνης .

Σε περίπτωση που επιλέγουμε την έγχυση υαλουργικού οξέως :

  1. ΠΡΕΠΕΙ πάντα να σεβαστούμε την συμμετρία δεξιά και αριστερά , και πάντα το σχήμα πρέπει να λεπταίνει όσο προχωράμε προς την γωνία .
  2. Όταν χρησιμοποιούμε Υαλουρονικό οξύ , πρέπει πάντα να σεβαστούμε το αρχικό σχήμα , με τα τρία μέρη στο άνω χείλος και τα δυο μέρη στο κάτω χείλος .σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε παραμόρφωση .
  3. Το φάρμακο – υλικό που θα εγχύσουμε πρέπει πάντα να είναι απορροφήσιμα , ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μόνιμα υλικά , γιατί δεν διορθώνεται , γι ‘αυτό άλλωστε και είναι απαγορευμένα .

Σε περίπτωση που τα χείλη είναι πολύ λεπτά ,σχεδόν ανύπαρκτα , πρέπει να επιλέξουμε την τοποθέτηση μόνιμης μαλακής ειδικής σιλικόνης , εισάγεται με τοπική αναισθησία από μικρή οπή στη γωνία του στόματος με λεπτότητα και ακρίβεια σεβόμενη πάντα το σχήμα των χειλών .

Η διαμόρφωση των χειλιών σε σαρκώδη χείλη είναι εφικτή στα κατάλληλα χέρια , με εμπειρία και γνώση , και καταστροφική στα ακατάλληλα χέρια.