Αφαιρέστε το Ανεπιθύμητο Tattoo

Αφαιρέστε το Ανεπιθύμητο Tattoo

Αφαίρεση Tattoo

 

Tattoo Removal

By

VN7 Switched Laser (2 Lasers in 1 device)

 

Τα Tattoo (τατουάζ) δεν είναι πλέον μόνιμα , υπάρχει τρόπος να αφαιρεθούν από το δέρμα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Το VN 7 Switched Laser είναι εξειδικευμένο , το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για την αφαίρεση Tattoo (τατουάζ)  δερματοστιξία .

Αφαίρεση Tattoo (τατουάζ) με Laser

Η οικογένεια των Q Switched Laser, αποτελεί παγκοσμίως, την πιο αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης Tattoo (τατουάζ)

Είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη θεραπεία. διότι προσφέρει αποτελεσματική αφαίρεση. μέχρι και πλήρης αφαίρεση  με ελάχιστες παρενέργειες.

Το VN7 Q Switched Laser, είναι η πιο σύγχρονη γενιά αυτής της οικογένειας των Laser.

Παραγωγής και κατασκευής του 2017, του γνωστού οίκου  VCL Laser Technology.

Γιατί VN7 Q Switched Laser είναι το πιο κατάλληλο

Η παγκοσμίου φήμης VCL Laser Technology (κατασκευάστρια). κατασκεύασε την έβδομη γενιά των Tattoo removal Lasers , με το όνομα VN7 Q Switched Laser.

Αυτή η υπερσύγχρονη γενιά αποτελεί επανάσταση στην αφαίρεση Tattoo.

Γιατί για πρώτη φορά, μπορούμε να αφαιρέσουμε όλων των χρωμάτων Tattoo σε μια συνεδρία, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές και σημάδια

Η Kasimis clinics έφερε στην Ελλάδα αυτήν την υπερσύγχρονη τεχνολογία , καλύπτοντας ένα κενό που διήρκεσε πολλά χρόνια .

Σήμερα είναι εφικτό με λίγες συνεδρίες , χωρίς πόνο να αφαιρεθούν όλων των ειδών Tattoo  με όσα χρώματα.

Οποιοδήποτε βάθος , οποιοδήποτε είδος μελάνης και αν έχουν , να αφαιρέσει Tattoo που δεν τολμούσαμε να ακουμπήσουμε με τα παλαιότερης τεχνολογίας Laser .

Σήμερα μπορούμε να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα αφαίρεσης πολύχρωμων Tattoo,  με το VN7 Q Switched Laser που συνδυάζει δυο Laser.

Δυο διαφορετικά μήκη κύματος  (1064 και 532 nsec ) σε ένα μηχάνημα, που συμπληρώνουν το ένα το άλλο με μοναδικά αποτελέσματα .

 Η τεχνολογία του VN7 Switched Laser, στα χέρια του  έμπειρου και εξειδικευμένου σε αυτή τη μέθοδο πλαστικού χειρουργού Κου Κασίμη Αλέξανδρο.

Μας δίνει τη δυνατότητα με ασφάλεια να «σβήσουμε» για πάντα το ανεπιθύμητο πλέον Tattoo .

Η Kasimis clinics έχουν φέρει πρώτοι, την πρώτη σε αποκλειστικότητα τεχνολογία VN7 Q Switched Laser στην Ελλάδα.

Με σκοπό να προσφέρουν την πιο εκλεπτυσμένη ,αποτελεσματική τεχνολογία στην αφαίρεση Tattoo (τατουάζ).

Tips

  • Κόστος  
    • Πάντα προηγείται μια εξέταση και εκτίμηση του Tattoo , μετράμε την έκταση του , αναγνωρίζουμε το χρώμα και το βάθος του.
    • προκειμένου να γίνει μια κατά προσέγγιση εκτίμηση για το πόσες συνεδρίες χρειάζονται , και πόσο θα κοστίσει .
    • γενικά χρειάζονται 4 – 10 συνεδρίες , πάντα όμως πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική .

 

  • Είδος Tattoo
    • Στα επαγγελματικά Tattoo το βάθος της μελάνης στο δέρμα είναι ίδιο .
    • Στα ερασιτεχνικά (με το χέρι), το βάθος της μελάνης στο δέρμα αλλάζει από σημείο σε σημείο στο ίδιο Tattoo,
    • Επομένως  πιο δύσκολο να αφαιρεθεί το ερασιτεχνικό Tattoo από ότι το επαγγελματικό .
  • Παλαιό Tattoo
    • Είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί ένα παλαιό Tattoo , από ότι ένα πρόσφατο (φρέσκο).
  • Ίχνος Tattoo
    • Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύνατον να αφαιρεθεί πλήρως ένα Tattoo. συνεπώς είναι πιθανό να επιμείνει ένα ίχνος του (σκιά)
  • Η διαδικασία
    • Η διαδικασία αφαίρεσης του Tattoo είναι σύντομη, κρατά 5-10 λεπτά για ένα μικρό Tattoo , 10-20 λεπτά για ένα μεσαίο και 15-30 λεπτά για ένα μεγάλο Tattoo.
  • Ο πόνος
    • Συνήθως είναι ανεκτή και δεν χρειάζεται αναισθησία
    • Ωστόσο αν επιθυμεί κάποιος μπορεί να αλείφουμε την περιοχή με ειδική αναισθητική κρέμα που θα μουδιάζει την περιοχή

Το VN7 Switched Laser είναι καινοτομία στην αφαίρεση των Tattoo

Μέχρι σήμερα η αφαίρεση Tattoo γινόταν με τα Ruby Q Laser, που αφαιρούσε τα μαύρα Tattoo μόνο.

Το Ruby Q Laser δεν μπορούσε να αφαιρέσει άλλα χρώματα όπως κόκκινο ,κίτρινο ,και πορτοκαλί, χρειάζονταν πολλές συνεδρίες και συνήθως παρέμεινε μόνιμη ουλή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (πολύχρωμα Tattoo) οι ιατροί επέλεγαν χειρουργικές τεχνικές για αφαίρεση πολύχρωμων Tattoo , και ως γνωστό οι χειρουργικές μεθόδους θα αφήσουν πάντα αντιαισθητική ουλή .

Σήμερα χάριν στην υπερσύγχρονη τεχνολογία του VN7 Switched Laser, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, το VN7 Switched Laser αφαιρεί όλα τα χρώματα ανώδυνα και χωρίς να αφήνει ουλές.

Αποκλειστικά στα Kasimis clinics

Αποκλειστικά στην Kasimis clinics η υπερσύγχρονη τεχνολογία αιχμής 2 laser σε 1 device

Η καινοτομία του VN7 Q Switched Laser, είναι ο συνδυασμός δύο διαφορετικών τύπων laser (το NdYAG 1064 nm laser και το KTP 532 laser) σε 1 μηχάνημα.

Έχει την δυνατότητα  να εναλλάσσει αυτά τα μήκη κύματος ανάλογα με το «στόχο».

Ο συνδυασμός δυο μήκη κύματος, η αυτόματη εναλλαγή των μήκους κύματος, καθιστά το VN7 Q Switched Laser το απόλυτο καινοτόμο laser για την αφαίρεση Tattoo (τατουάζ).

Απογειώνει την αποτελεσματικότητα και την πολυχρηστικότητα του. με μοναδικά αποτελέσματα όπως :

  • Με το VN7 Q Switched Laser μας επιτρέπει την αφαίρεση Tattoo, όλων των χρωμάτων , μαύρο , μπλε , κόκκινο , κίτρινο και συνδυασμοί αυτών . που ήταν αδύνατον με τα παλαιότερης τεχνολογίας Laser.
  • Με το VN7 Q Switched Laser μπορούμε να αφαιρέσουμε Tattoo όλων των χρωμάτων σε μια συνεδρία την ίδια ώρα χωρίς παρενέργειες , με μοναδικό πλεονέκτημα την εξοικονόμηση χρόνου .
  • Με το VN7 Q Switched Laser ,μπορούμε να αφαιρέσουμε Tattoo σε άτομα με σκούρο χρώμα επιδερμίδας (μελαχρινοί) , είναι γνωστό ότι παλιότερα Laser προκαλούν εγκαύματα σε μελαχρινούς
  • Με το VN7 Q Switched Laser, μπορούμε να αφαιρέσουμε Tattoo σε και μαυρισμένα άτομα, είτε φυσικό μαύρισμα, ή τεχνητό μαύρισμα (solarium) που είναι αδύνατον να γίνει με άλλα Laser
  • Με το VN7 Q Switched Laser, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως είναι για παράδειγμα τατουάζ που έγιναν από ερασιτέχνες και όχι από επαγγελματίες .
  • Το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα είναι η πλήρης αφαίρεση Tattoo χωρίς να αφήσει ίχνη ή σκιές, και χωρίς ουλές και σημάδια .