S Lift Λαιμού Μυστικά και Αλήθειες

S Lift Λαιμού Μυστικά και Αλήθειες

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΑΊΜΟΣ  : Ο Λαιμός είναι η περιοχή μεταξύ προσώπου και θώρακα , από άποψη πλαστικής χειρουργικής είναι το αδύναμο σημείο μας , χαλαρώνει γρήγορα και έντονα αρχίζοντας στα πρώτα σαράντα  .

ΑΔΙΚΗΜΈΝΗ ΠΕΡΙΟΧΉ : Σε αντίθεση με το πρόσωπο δεν απολαμβάνει την προσοχή των ιατρών ούτε των αισθητικών , ακριβώς διότι οι πάμπολλες θεραπείες του προσώπου δεν ταιριάζουν στο λαιμό .

ΛΊΓΗ ΙΣΤΟΡΊΑ : Οι πρώτοι πλαστικοί χειρουργοί του εικοστού αιώνα θεωρούσαν τον λαιμό δίκην απαγορευμένη περιοχή λόγω των πολλών ευαίσθητων οργάνων αγγείων και νεύρων που περνούν από το λαιμό  .

ΕΞΈΛΙΞΗ :  Αργότερα και σταδιακά οι πλαστικοί χειρουργοί άρχισαν να ανταποκρίνονται στις επίμονες και λογικές απαιτήσεις ιδίως των γυναικών, κάνοντας τα πρώτα δειλά βήματα με διάφορες τομές και αφαιρέσεις χαλαρού δέρματος, και αφήνοντας χειρότερες ουλές από την ίδια την χαλάρωση .

ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ  ΤΕΧΝΙΚΈΣ :  πρώτα από όλα θα εκτιμήσουμε αν υπάρχει περίσσεια λίπους , και αν και πόσο πρέπει να αφαιρέσουμε, σημαντικό να σημειώσουμε ότι η υπερβολική αφαίρεση λίπους θα οδηγήσει σε επιβάρυνση της  χαλάρωσης , στην συνέχεια θα πρέπει να αποχωριστεί όλο το μυώδες πλάτυσμα , αυτό ακριβώς που τρόμαζε τους πρώτους πλαστικούς, σήμερα θεωρείται πράξη ρουτίνας και εκ των μη άνευ , ειδάλλως θα παραμείνει η κεντρική χαλάρωση εμφανή και αντιαισθητική.

ΜΥΣΤΙΚΑ : 1. Αν αποφασίσει ο πλαστικός χειρουργός να κάνει lift λαιμού , θα πρέπει να μπαίνει με αποφασιστικοότητα και καθαρό στόχο να το κάνει όλο , γιατί μόνο έτσι θα είναι σωστή η επέμβαση . αν προσπαθήσει να κάνει μισή δουλειά το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό .

2. Η αγάπη και το μεράκι , η υπομονή και η επίμονη πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του ιατρού που επιθυμεί να ασκήσει αυτήν την επέμβαση .

3. η εσωτερική επεξεργασία του μυώδες πλάτυσμα είναι εκείνη που μονιμοποιήσει το αποτέλεσμα να διαρκέσει μια οχταετία τουλάχιστον.

 

.