Αποτρίχωση με Laser

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία που ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα και που απασχολούσε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο το κόσμο αλλά και άντρες, μπορεί να αντιμετωπιστεί οριστικά. Αναφερόμαστε στη χρήση των Laser στην αποτρίχωση όπου εξασφαλίζει την οριστική και μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ανώδυνα, ακίνδυνα και γρήγορα.

Τί είναι το Laser
Είναι κατευθυνόμενη και πλήρως σταθερή δέσμη φωτός ενισχυμένου με ενέργεια που εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος.

Laser και τριχοφυΐα
Η ενέργεια που υπάρχει στη δέσμη αυτή, απορροφάται εξ ολοκλήρου από τη μελανίνη της τρίχας και το θύλακα (ρίζα) τον οποίο εξαφανίζει με το φαινόμενο της φωτοθερμόλυσης, χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή του δέρματος. Με τη χρήση των Laser, μετά από ένα ορισμένο αριθμό επισκέψεων 5-8 περίπου, καταστρέφονται σταδιακά όλοι οι θύλακες στην συγκεκριμένη περιοχή χαρίζοντας την οριστική απαλλαγή από τη τριχοφυΐα.

Είναι ασφαλής η χρήση των Laser;
Με την εφαρμογή του Laser δεν προκαλείται καμμία βλάβη στον ανθρώπινο οργανισμό γεγονός που οφείλεται στο ότι δεν πρόκειται για ιονίζουσα ακτινοβολία ή ραδιενέργεια. Η εφαρμογή τους από εξειδικευμένο προσωπικό σε ασφαλή όρια εγγυάται και το αποτέλεσμα χωρις κανένα κίνδυνο.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Laser στη αποτρίχωση είναι:
Είναι ανώδυνη μέθοδος και η αίσθηση που περιγράφεται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Laser είναι ως ένα πολύ ελαφρό άγγιγμα. Είναι η μόνη μέθοδος που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Εκτελείται με ιδιαίτερη ευκολία και ταχύτατα ακόμα και στις πλέον ευαίσθητες περιοχές. Είναι εξίσου αποτελεσματική και στην δύσκολη αντρική τριχοφυΐα.

error: Content is protected !!