Αλλαντοΐνη Τοξίνη

Η αλλαντοΐνη τοξίνη χρησιμοποιείται εδώ και σαράντα χρόνια περίπου σε περιπτώσεις όπως ραιβόκρανο, βλεφαρόσπασμο. H χρήση της σε ρυτίδες έχει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κυρίως στις ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου αλλά και σ΄ αυτό που ονομάζουμε πόδι της χήνας (πλαγίως των ματιών).
Σήμερα χρησιμοποιείται και σε άλλες περιοχές όπως στις οριζόντιες ρυτίδες του λαιμού ή στις κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους.

Μια πολύ σημαντική χρήση γίνεται σε περιοχές υπεριδρωσίας όπως μασχάλη, πέλματα και παλάμες, βέβαια η διάρκεια του αποτελέσματος (ανίδρυα) είναι μικρότερη των έξι μηνών.

Η διαδικασία έγχυσης του φαρμάκου διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας, είναι απλή και σχεδόν ανώδυνη, γίνεται στο ιατρείο, η δράση του φαρμάκου διαρκεί τέσσερις έως επτά μήνες και αρχίζει 4-5 μέρες μετά την έγχυση, συνήθως θα χρειαστούν δυο επισκέψεις κάθε χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει δέσμευση με το φάρμακο δηλ. όποτε θέλουμε σταματάμε τη χρήση του φαρμάκου και οι ρυτίδες επιστρέφουν ως είχαν.

Η ασφάλεια και η ακυνδινότητα του φαρμάκου (εκτός από τις εγκρίσεις των φαρμακευτικών οργανισμών) έχει αποδειχτεί και στην πράξη όπου εκατομμύρια εγχύσεις γίνονται κάθε χρόνο χωρίς να έχει ανακοινωθεί κανένα πρόβλημα, συστήνω σ’ όλους όμως να ζητούν να δουν την συσκευασία του φαρμάκου να είναι γνήσια.

error: Content is protected !!