Ελαστικά Νήματα

Σήμερα η μεγάλη εξέλιξη στα νήματα είναι τα Ελαστικά Νήματα, που τοποθετείται εύκολα και αναίμακτα, χωρίς να χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική. Τα Ελαστικά Νήματα διαθέτουν ελαστικότητα για να ανταποκριθούν στις κινήσεις του προσώπου δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μόλις τοποθετηθούν θα έλκουν την χαλάρωση προς τα πάνω και η βελτίωση φαίνεται αμέσως και είναι μεγάλη και φυσική, αυτή η βελτίωση θα διαρκεί τρία – πέντε χρόνια. Το 2004 ήταν η αρχή των νημάτων στην Ελλάδα όταν πρώτος κυκλοφόρησα την πρώτη γενεά νημάτων (Aptos threads).

Σήμερα συνεχίζω την παράδοση με τα Ελαστικά Νήματα, που θα σας δώσουν εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα και θα διαρκεί για αρκετά χρόνια (3-5) σταματώντας το χρόνο στο χθες . Τα Ελαστικά Νήματα βελτιώνουν ιδιαίτερα την εμφάνιση στα μάγουλα εξαφανίζοντας την ρινοχειλική ρυτίδα και για ανόρθωση φρυδιών στην αρχική τους θέση. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν επίσης για να βελτιώσουν την εμφάνιση του λαιμού όταν εμφανίζει μέτρια χαλάρωση.

Tα ελαστικά νήματα είναι επέμβαση ιατρείου, δεν χρειάζεται κλινική, διαρκεί περίπου 30- 40 λεπτά και θα επανατοποθετήσει τα φρύδια στο σωστό μέρος, επίσης θα επανατοποθετήσουν το λίπος στα μάγουλα στην αρχικη του θέση, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διορθώσουμε την ρινοπαρειακή πτώση και αύλακα και την πτώση των φρυδιών δίνοντας ξανά την παλαιά νεανική έκφραση του προσώπου σας.
error: Content is protected !!